viamoto airport transfers - transperant logo white

Повече за нас - ВиаМото летищни трансфери

Транспортната услуга тип летищен трансфер в България винаги е била предпочитана сред хората, които идват от чужбина, за да посетят различни градове и курорти без да използват обществен превоз. ВиаМото летищни трансфери предлага тази услуга от 2000-та година и се появява на пазара като една от първите компании, даващи възможност на хората да се възползват от частен превоз в България.

С всяка изминала година се стараем да се развиваме все повече, надграждайки досегашните процеси. Подновявайки автопарка си, желаем клиентите да се чувстват по-сигурно и комфортно по време на своето пътуване.

airport transfers - image 1

Нашата мисия

Нашата мисия е да задоволим нуждите на всеки клиент и да оправдаем неговите очаквания, като получи максимално най-високото качество на услугата. Помагаме на всеки клиент с индивидуална консултация или препоръка от наша страна за резервация на трансфер с подходящия за конкретния повод автомобил.

ViaMoto Airport Transfers предлага трансфери от и до всяка точка на България. Най-често използваните услуги са от Летище София до София, Пловдив, Варна, Бургас, Велинград, Сандански, Благоевград, Банско, Боровец и Пампорово, но това не изключва и останалите български градове.

Превозни средства

Превозните средства са в 3 категории, като всеки клиент има право да избере най-удобната категория за неговото пътуване. Това са лек автомобил, миниван и ван, а изборът се прави в зависимост от количеството багаж и брой пътници.

Ние предлагаме и трансфери за повече от 8 пътници, но това трябва да бъде консултирано с нас, за да ви предложим алтернатива за пътуване. Целодневните екскурзии и посещения на конкретен обект за дневен тур също се консултират предварително с нас на имейл или във формата за контакти.

airport transfers - image 2