Условия за резервиране на трансфер

Въведение

Данни за юридическото лице – доставчик на услугата:

“ВИА МОТОРОУДС” ЕООД
ЕИК: 201044966

Телефони: +359-885-000-472 | +359-888-488-777
И-мейл: viamotorouds@gmail.com

Онлайн запитване

Ако желаете да използвате нашите услуги, е необходимо да направите своята онлайн заявка за трансфер, като попълните формата за това. В нея попълвате своите данни за контакт, като е много важно те да бъдат коректни, за да получите обратна връзка от нас. Попълвайки своето име, телефонен номер и имейл, Вие ще трябва да попълните и желаните данни за транспорт. От – До къде желаете трансфер, на коя дата, в колко часа, за колко пътници и допълнителна информация, ако има такава. Можете да добавите и детско столче или бустер за по-малките пътници, а ние ще го подготвим предварително.

Потвърждение на трансфер

След като изпратите своето попълнено запитване, ние ще Ви върнем обратен имейл, съдържащ ценова информация за Вашия трансфер и ще изискаме от Вас потвърждение! Отговорът от нас очаквайте в рамките на 24 часа след направеното запитване.

Трансферът и резервацията Ви се считат за потвърдени само и единствено, когато получим Вашият отговор с потвърждение!

Анулиране на трансфер

Ако Ви се наложи да анулирате своята потвърдена резервация за трансфер, то това се случва отново по имейл, в кореспонденцията с нас, минимум 24 часа преди датата и часа на транспортната услуга.

Начини на плащане

Плащането се уточнява допълнително, според желанието на клиента за негово удобство.

За клиенти, желаещи предварително заплащане, е възможен и банков превод.

Допълнителна информация

• Ако се интересувате от транспортна услуга, която не откривате в ценовата листа, условията са същите. Независимо от това, попълвайки желаната дестинация, ние ще Ви изпратим оферта.

• Ако се интересувате от еднодневна екскурзия до дадена дестинация с изчакване и връщане, направете индивидуално запитване на имейл, което съдържа подробна информация за желаната от Вас транспортна услуга.

• Ако се интересувате от транспортна услуга за група от повече от 8 пътника е необходимо да зададете точния брой пътници, за да Ви предложим най-подходящия вариант за Вашето пътуване.

Свържете се с нас за всякакви въпроси, относно нашите услуги