ViaMoto

Трансфери София - Велинград

Трансфер от Летище София до Велинград и обратно

Изпратете запитване от тук и ние ще Ви отговорим възможно най-скоро

Попитайте за летищен трансфер с ВиаМото

Заявете трансфер от летище София на телефони +359-885-000-472, +359-888-488-777 или директно онлайн, като използвате формата за заявка по-долу. След като попълните формата ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

След като изпратите заявката си, изчакайте отговор от нас, за да получите повече информация за вашето пътуване.
За да запазите резервацията си, е необходимо вашето имейл потвърждение.

ВиаМото летищни трансфери предлага трансфери от София до Велинград. Тази транспортна услуга е подходяща за всеки човек или група от хора, които имат нужда от превоз от София до Велинград или от Велинград до София. Времетраенето на трансфер между двата града е около 2 часа, в зависимост от пътните условия (140 километра).

Детайли за трансферите

Транспортната услуга може да бъде извършена от/до Ваш адрес в София, автогарата и Летище София. Независимо от Вашето местоположение, цената остана непроменена между София и Велинград. При резервация е необходимо да посочите тези детайли.

Цени за трансфери до Велинград

Цените варират според вида на автомобила и разстоянието. Всички цени са с ДДС!
Направете запитване за своя трансфер на +359 885 000 472, +359 888 488 777 или чрез формата за онлайн резервации.

Маршрут1-3 пътника
(Лек автомобил)
3-4 пътника
(Миниван)
4-8 пътника
(Ван)
Велинград
София – Велинград75 €90 €105 €
Велинград- София75 €90 €105 €

 

Категории коли за трансфери

Автомобилите, с които ViaMoto Airport Transfers разполага са подходящи за всички нужди на пътниците и са в три категории: Лек автомобил, Миниван и Ван. Лекият автомобил е подходящ за 1, 2 или 3 пътника, които пътуват с малко количество багаж. Автомобилите ни са „комби“ и биха могли да съберат до 3 куфара за едно пътуване. Миниванът е по-голям от лекия автомобил и е подходящ за 3 или 4 пътника, както и багаж в рамките на 3-4 куфара. Ванът е подходящ за големи групи хора – до 8 пътника, като мястото за багаж е достатъчно, за да даде възможност на всеки пътник да разполага с по един куфар – или до 8 куфара.
При запитване чрез попълване на формата или на имейл, можете да споделите и за броя пътници и количеството багаж, с което разполагате, за да Ви помогнем и в избора на категория автомобил за трансфер и да Ви предложим най-добрия вариант за Вашето пътуване до Велинград.
Car 1-3 passengers
Car 1-3 passengers
joggerdaciawhite
Minivan 3-4 passengers
Van 4-8 passengers
Ако се нуждаете от транспортна услуга около Велинград, в друг град или по-малко населено място, това не е никакъв проблем за нас. С индивидуално запитване от ваша страна, ние ще Ви помогнем за необходимия транспорт и цена, за да задоволим нуждите Ви, ако се нуждаете от трансфер до Ракитово, Дорково, Пещера и други места в този район.

Повече информация за Велинград

Велинград е град в Южна България, област Пазарджик и е разположен в Чепинската котловина в Западните Родопи. Намира се на 44 километра от Пазарджик, на 81 километра от Пловдив и на 140 километра от София. Велинград е известен и със своите минерални води, които са с дълбок произход, кристално чисти, приятни и горещи.

Велинград се гордее със своите:

  • Езеро „Клептуза“ – символът на Велинград, заобиколено от парка
  • Историческият музей
  • Главната улица и архитектурата на града

Други забележителности, които определено си заслужават да се видят:

  • Пещера Лепеница (7 километра от Велинград)
  • Местност Юндола (12 километра от Велинград)
  • Крепост Цепина (13 километра от Велинград)
  • Язовир Батак (17 километра от Велинград)

ВиаМото Летищни Трансфери ще намери решение за всяко Ваше пътуване, независимо от локацията и броя на пътниците