ViaMoto

Трансфери София - Сандански

Трансфер от Летище София до Сандански и обратно

Изпратете запитване от тук и ние ще Ви отговорим възможно най-скоро

Попитайте за летищен трансфер с ВиаМото

Заявете трансфер от летище София на телефони +359-885-000-472, +359-888-488-777 или директно онлайн, като използвате формата за заявка по-долу. След като попълните формата ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

След като изпратите заявката си, изчакайте отговор от нас, за да получите повече информация за вашето пътуване.
За да запазите резервацията си, е необходимо вашето имейл потвърждение.

ВиаМото летищни трансфери предлага трансфери от София до Сандански. Транспортната услуга от София до Сандански или обратно е подходяща за всеки, който има нужда от частен превоз за себе си, своето семейство, приятели или колеги. Времетраенето на трансфер между градовете София и Сандански е около 2 часа, в зависимост от пътните условия (165 километра).

Детайли за трансферите

Транспортната услуга може да бъде извършена от Ваш адрес в София, автогарата или Летище София до Ваш адрес или хотел в Сандански, както и за обратен трансфер. Местоположението Ви в градовете не променя цената, а на Вас не Ви е необходимо да пътувате допълнително с обществен трансфер, защото нашите шофьори ще Ви закарат директно до вратата.

Цени за трансфери до Сандански

Prices vary according to vehicle type and distance. All prices include VAT!
Book your transfer from Sofia Airport on
+359 885 000 472, +359 888 488 777 or book a transfer online.

Маршрут1-3 души
(Лека кола)
3-4 души
(Мини ван)
4-8 души
(Ван)
Сандански
София – Сандански80 €90 €105 €
Сандански – София80 €90 €105 €

 

Категории коли за трансфери

Автомобилите, с които ViaMoto Airport Transfers разполага са подходящи за всички нужди на пътниците и са в три категории: Лек автомобил, Миниван и Ван. Лекият автомобил е подходящ за 1, 2 или 3 пътника, които пътуват с малко количество багаж. Автомобилите ни са „комби“ и биха могли да съберат до 3 куфара за едно пътуване. Миниванът е по-голям от лекия автомобил и е подходящ за 3 или 4 пътника, както и багаж в рамките на 3-4 куфара. Ванът е подходящ за големи групи хора – до 8 пътника, като мястото за багаж е достатъчно, за да даде възможност на всеки пътник да разполага с по един куфар – или до 8 куфара.
При запитване чрез попълване на формата или на имейл, можете да споделите и за броя пътници и количеството багаж, с което разполагате, за да Ви помогнем и в избора на категория автомобил за трансфер и да Ви предложим най-добрия вариант за Вашето пътуване до Сандански.
Car 1-3 passengers
Car 1-3 passengers
joggerdaciawhite
Minivan 3-4 passengers
Van 4-8 passengers
Ако се нуждаете от транспортна услуга около Сандански, друг град или по-малко населено място, това не е никакъв проблем за нас. С индивидуално запитване от Ваша страна, ние ще Ви помогнем за необходимия транспорт и цена, за да задоволим нуждите Ви, ако се нуждаете от трансфер до Мелник, Петрич, Кулата и други.

Повече информация за град Сандански

Сандански е град в Югозападна България в Област Благоевград и е разположен в Санданско-Петричката котловина, в подножието на планина Пирин. Сандански се намира на 240 – 300 метра надморска височина и е най-топлият град в България. Той е предпочитан от много туристи, както през лятото, така и през зимата. Целогодишният достъп до Сандански е голямо предимство за всеки, който има нужда от транспортна услуга. Сандански се намира на около 165 километра от София, на 66 километра от Благоевград и на 235 километра от Пловдив.

Сандански се гордее с:

  • Градския Парк „Свети Врач“
  • Археологическия музей
  • Красивите архитектурни улици, сгради и невероятни гледки

Забележителности около Сандански, които ViaMoto Airport Transfers Ви препоръчва да посетите:

  • Град Мелник и Мелнишки пирамиди (12 км.)
  • Роженски манастир Рождество Богородично (13 км.)
  • Местност Рупите (14 километра)

ВиаМото Летищни Трансфери ще намери решение за всяко Ваше пътуване, независимо от локацията и броя на пътниците