ViaMoto

Трансфери до Банско

Трансфер от Летище София до Банско и обратно

Изпратете запитване от тук и ние ще Ви отговорим възможно най-скоро

Попитайте за летищен трансфер с ВиаМото

Заявете трансфер от летище София на телефони +359-885-000-472, +359-888-488-777 или директно онлайн, като използвате формата за заявка по-долу. След като попълните формата ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

След като изпратите заявката си, изчакайте отговор от нас, за да получите повече информация за вашето пътуване.
За да запазите резервацията си, е необходимо вашето имейл потвърждение.

ВиаМото летищни трансфери предлага транспортни услуги от София до куротния град Банско. Услугата е подходяща за всеки, който има нужда от трансфер от Летище София до Банско или от Банско до София и Летище София. Времетраенето на трансфер между градовете София и Банско е около 2 часа, в зависимост от пътните условия (разстояние 155 километра).

Детайли за трансферите

Локацията за трансфер в София или Банско не променя цената за услугата, което е голямо предимство за клиентите, защото транспортните услуги, които предлагаме могат да бъдат, както от Летище София, така и от Ваш адрес в София. Трансферите са налични, както в посока от София към Банско, така и от Банско към София, което по никакъв начин не променя условията, независимо от Вашето местоположение.

Цени за трансфери до Банско

Цените варират според вида на автомобила и разстоянието. Всички цени са с ДДС!
Направете запитване за своя трансфер на +359 885 000 472, +359 888 488 777 или чрез формата за онлайн резервации.

Маршрут1-3 души
(Лека кола)
3-4 души
(Мини ван)
4-8 души
(Ван)
Банско
София – Банско75 €85 €110 €
Банско – София75 €85 €110 €

Категории коли за трансфери

Автомобилите, с които ViaMoto Airport Transfers разполага са подходящи за всички нужди на пътниците и са в три категории: Лек автомобил, Миниван и Ван. Лекият автомобил е подходящ за 1, 2 или 3 пътника, които пътуват с малко количество багаж. Автомобилите ни са „комби“ и биха могли да съберат до 3 куфара за едно пътуване. Миниванът е по-голям от лекия автомобил и е подходящ за 3 или 4 пътника, както и багаж в рамките на 3-4 куфара. Ванът е подходящ за големи групи хора – до 8 пътника, като мястото за багаж е достатъчно, за да даде възможност на всеки пътник да разполага с по един куфар – или до 8 куфара.

При запитване чрез попълване на формата или на имейл, можете да споделите и за броя пътници и количеството багаж, с което разполагате, за да Ви помогнем и в избора на категория автомобил за трансфер и да Ви предложим най-добрия вариант за Вашето пътуване.

Лека кола 1-3 пътници
Лека кола 1-3 пътници
joggerdaciawhite
Миниван 3-4 пътници
Ван 4-8 пътници

Ако се нуждаете от транспортна услуга около Банско, в друг град или село, това не е никакъв проблем за нас. С индивидуално запитване от ваша страна, ние ще Ви помогнем за необходимия транспорт и цена, за да задоволим нуждите Ви, ако се нуждаете от трансфер до Разлог, Баня, Белица и други.

Повече за град Банско и региона

Банско се намира в подножието на планина Пирин и е от предпочитаните зимни дестинации за посещение в България от туристи от цял свят. Известен със своя развит зимен спорт, хората се възползват от транспортни услуги, за да бъдат част от всички мероприятия. Всеки любител на зимните спортове се възползва от 75-километрово трасе за ски и сноуборд, а осигурената въжена линия е чудесен превоз до пистите, защото освен удобство, гарантира и прекрасни гледки. През лятото и останалото време се провеждат множество културни събития, като Банско остава една от най-предпочитаните планински дестинации за посещение и отдих в България.

Банско се гордее със своите:

  • Старинни централни улици
  • Църква Света Троица
  • Къща-музей Неофит Рилски
  • Къща-музей Никола Вапцаров
  • Художествена галерия
  • Джаз Фестивал

Около Банско се намират и още много други красиви места, които си заслужава да се посетят:

  • Най-старото дърво в България – Байкушевата мура
  • Връх Вихрен
  • Муратов връх и Муратово езеро
  • Бъндеришки езера

ВиаМото Летищни Трансфери ще намери решение за всяко Ваше пътуване, независимо от локацията и броя на пътниците